Cojan Toiletwagen Verhuur
Over Ons

CoJan

Wij zijn Corina en Jan, de drijvende krachten achter ons bedrijf, dat zijn oorsprong vond in april 2013.

Onze reis begon met een passie voor het bieden van hoogwaardige sanitaire diensten op Tilburgse markten. Terwijl we toiletvoorzieningen aanboden, begonnen we ook koffie, thee en heerlijke broodjes te serveren aan kooplui en klanten, en zo groeide ons bedrijf met enthousiasme.

 

 

Naast onze vertrouwde toiletwagen hebben we ons assortiment uitgebreid met mobiele toiletten, plaskruizen en plaszuiltjes om aan verschillende behoeften te voldoen. Of u nu een groot evenement organiseert of individuele sanitaire voorzieningen nodig hebt, wij staan paraat om u te ondersteunen.

Bij Cojan Toiletverhuur streven we altijd naar hygiëne, kwaliteit en klanttevredenheid. Onze toewijding aan service en ons vermogen om aan te passen aan de behoeften van onze klanten hebben ons tot een vertrouwde naam in de regio gemaakt.

We kijken ernaar uit om u te helpen bij het plannen van uw volgende evenement en u de best mogelijke sanitaire ervaring te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw sanitaire voorzieningen te reserveren. Samen maken we uw evenement comfortabeler en schoner!